Καλώς ήρθατε στο Δικτυακό Τόπο
του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Νέας Σμύρνης

Ανακοινώσεις

Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων για το σχολικό έτος 2020-2021: Δείτε το ΦΕΚ

Ανακοινώθηκε η εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων στο site του ΥΠαι.Θ. https://www.minedu.gov.gr/news/47466-08-01-21-meiosi-tis-eksetasteas-ylis-ton-panelladikos-eksetazomenon-mathimaton

Δείτε την Υπουργική Απόφαση

Ανάρτηση τεσσάρων (4) ενημερωτικών φυλλαδίων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας, των γονέων-κηδεμόνων και των μαθητών/τριών:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 1

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 2

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 3

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 4

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, σας ανακοινώνουμε την πρόσκληση παρουσίασης στρατεύσιμων κλάσης 2024:

Διαβίβαση Πρόσκλησης Παρουσίασης Στρατεύσιμων Κλάσης 2024 (ΑΑ)

Πρόσκληση Στρατευσίμων για Κατάθεση Δελτίων Απογραφής Έτους 2021

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης Μεταλυκειακού έτους- Τάξη Μαθητείας Ε φάση εφαρμογής. Ειδικότερα, το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

https://www.minedu.gov.gr/texniki-ekpaideusi-2/mathiteia/dimosieyseis-mathiteias

https://www.eoppep.gr/index.php/el/

https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification_epal_mathiteia/katalogos_eidikotiton_epal_mathiteias

http://dide-d-ath.att.sch.gr/

Σας ενημερώνουμε ότι η Ψυχολόγος του Σχολείου μας θα είναι διαθέσιμη για συνεδρίες με τους μαθητές κάθε Τρίτη και Πέμπτη, κατόπιν ραντεβού.

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ με σχετικό Δελτίο Τύπου ανακοινώνει τα εξής:

«Έναρξη διαδικασιών για την έκδοση Πιστοποιητικών Επταμελών Επιτροπών για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022»

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. Φ.152/161649/Α5/25-11-2020 Εγκύκλιο, οι υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις που ενδιαφέρονται για να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, καλούνται να αποστείλουν Αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 σε μια από τις Επταμελείς Επιτροπές οι οποίες έχουν συγκροτηθεί σε 14 Νοσοκομεία της χώρας. Επισημαίνουμε ότι η υποβολή των δικαιολογητικών στις ανωτέρω ημερομηνίες, ειδικά για την τρέχουσα χρονιά, λόγω των ειδικών συνθηκών (COVID-19) θα πρέπει να γίνει ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής ή ταχυμεταφορά (courier) σε μία μόνο από τις Επταμελείς Επιτροπές των Νοσοκομείων. Για το σκοπό αυτό οι υποψήφιοι πρέπει να συμβουλεύονται τα στοιχεία ταχυδρομικής αποστολής από τον συνημμένο στην εγκύκλιο πίνακα και εκτός από την ακριβή διεύθυνση του Νοσοκομείου που θα επιλέξουν, θα πρέπει αναφέρουν την ένδειξη «Για την Επταμελή Επιτροπή Εξέτασης δικαιολογητικών υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις».

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ.

Σας ενημερώνουμε ότι με το από 30-11-2020 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι παρατείνεται μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2020 η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης Δήλωσης των μαθητών, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στις σχολικές μονάδες, για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2021. Με νεότερη οδηγία οι υποψήφιοι θα κληθούν να προσέλθουν και να επιβεβαιώσουν την ορθότητα των στοιχείων των Αιτήσεων Δηλώσεών τους.

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του Προγράμματος ΜΝΑΕ, στο σχολείο μας θα υπάρχει Ψυχολόγος για το σχολικό έτος 2020-2021. Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με το σχολείο.

Σημαντική ανακοίνωση: από το Τμήμα Β΄της Δ/νσης Εξετάσεων & Πιστοποιήσεων του Υπουργείου παιδείας, ενημερώνουμε για τα εξής: Σε απάντηση σχετικών με την Α-Δ ερωτημάτων από ορισμένες ΔΔΕ και ΕΠΑΛ, διευκρίνίζεται ότι: Ως «ΜΑΘΗΤΕΣ στα ΕΠΑΛ», για την παρούσα διαδικασία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης, θεωρούνται και οι τελειόφοιτοι της τρέχουσας σχολικής χρονιάς οι οποίοι φοιτούν μόνο για την απόκτηση Πτυχίου Ειδικότητας, έχοντας ήδη στην κατοχή τους, από προηγούμενη φοίτηση, τίτλο Απόλυσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (πχ Απολυτήριο ΓΕΛ, Απολυτήριο & Πτυχίο ΕΠΑΛ, Πτυχίο ΤΕΕ Β΄ Κύκλου κλπ) και οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου 2021 με την επιδιωκόμενη νέα τους ιδιότητα του κατόχου Πτυχίου στην ειδικότητα που τώρα φοιτούν.

Εάν ορισμένοι από τους ανωτέρω επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου 2021 με την παλαιότερη ιδιότητά τους όπως αυτή προκύπτει από τον Απολυτήριο Τίτλο ή/και Πτυχίο που ήδη κατέχουν, τότε θα περιμένουν τις διαδικασίες υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ.

Παλαιότεροι απόφοιτοι ΕΠΑΛ που φοιτούν για την απόκτηση νέας Ειδικότητας στον ίδιο Τομέα, μπορούν να κάνουν Α-Δ, είτε με την ιδιότητα του Μαθητή (με βάση τη νέα ειδικότητα), είτε με την ιδιότητα του Αποφοίτου (με βάση τη προηγούμενη ειδικότητα), εφόσον τελικά παραμένουν στον ίδιο Τομέα.

Ως προς τη διαδικασίες αρχικής καταχώρισης και τελικής επιβεβαίωσης των Α – Δ, η εγκύκλιος αναφέρεται μόνο στην πρώτη. Για τη διαδικασία επιβεβαίωσης θα υπάρξουν νεότερες οδηγίες, ανάλογα και με τις γενικότερες εξελίξεις λόγω της πανδημίας.

Προσοχή: Πρόσκληση Στρατευσίμων Κλάσης 2024

Επισήμανση: όπως διαπιστώθηκε, δεν λαμβάνονται fax. Παρακαλούμε για οποιοδήποτε γραπτό αίτημα, να επικοινωνείτε με το mail του σχολείου: mail@2epal-n-smyrn.att.sch.gr

Σας ενημερώνουμε ότι στο δικτυακό τόπο του Υ.Παι.Θ. ανακοινώθηκε Δελτίο Τύπου για την Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των τελειόφοιτων ΕΠΑΛ έτους 2021: https://www.minedu.gov.gr/news/47095-23-11-20-ypovoli-mono-apo-mathites-tis-aitisis-dilosis-gia-symmetoxi-stis-panelladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2021 με γενικές οδηγίες προς όλους τους τελειόφοιτους υποψηφίους, καθώς και τις σχετικές προθεσμίες υποβολής, από την Τετάρτη 25 ως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020. Στον σύνδεσμο αυτό επίσης θα βρείτε και τα σχετικά αρχεία μαζί με οδηγίες για τη συμπλήρωσή τους. Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά με e-mail στο σχολείο mail@2epal-n-smyrn.att.sch.gr μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες. Στα mail των τελειόφοιτων στο Π.Σ.Δ. θα σταλούν τα σχετικά αρχεία και αναλυτικές οδηγίες. Παρακαλούμε για την τήρηση των προθεσμιών και την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.Παι.Θ..

Οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση σε προθεσμία που θα οριστεί και θα ανακοινωθεί σε επόμενο στάδιο.

Σχετική Εγκύκλιος ΕΠΑ.Λ.

Οδηγίες - Υπόδειγμα 1

Αίτηση ΕΠΑ.Λ. - Υπόδειγμα 1 σε μορφή doc για συμπλήρωση

Μουσικά Τμήματα σε μορφή doc για συμπλήρωση

Μουσικά Όργανα

Σημαντικό: από Τετάρτη 18 Νοεμβρίου οι διδακτικές ώρες των Εικονικών Τάξεων διαμορφώνονται ως εξής:

1η ώρα 8:00 - 8:40

2η ώρα 8:50 - 9:30

3η ώρα 9:40 - 10:20

4η ώρα 10:30 - 11:10

5η ώρα 11:20 - 12:00

6η ώρα 12:10 - 12:50

7η ώρα 13:00 - 13:40

Σημαντικό: Λόγω αναβάθμισης της πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης webex από σήμερα 16-11-2020 οι σύνδεσμοι των εικονικών τάξεων αλλάζουν. Συγκεκριμένα στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθητών, οι σύνδεσμοι από https://minedu-secondary.webex.com/meet/username (username εκπαιδευτικού) θα πρέπει να αλλάξουν σε

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/username (δηλαδή να προστεθεί το "2").

Μέχρι το τέλος της ημέρας οι μαθητές θα λάβουν το νέο Πρόγραμμα. Μέχρι τότε παρακαλούνται να αλλάζουν χειροκίνητα το σύνδεσμο του κάθε εκπαιδευτικού, εκτός των Νέων Ελληνικών της Γ' Τάξης και του Β3 και της Πολιτικής Παιδείας της Α' Τάξης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της 5ης Νοεμβρίου 2020, σχετικά με το καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα, από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 θα αρχίσει και στο σχολείο μας Σύγχρονη Τηλε-εκπαίδευση. Παρακαλούνται οι μαθητές να ελέγχουν τακτικά τα mail τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (https://webmail.sch.gr), καθώς εκεί τους έχουν σταλεί ήδη αναλυτικές οδηγίες και σύντομα θα τους αποσταλεί και το οριστικό Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου με τους συνδέσμους των εικονικών τάξεων. Η σύνδεση στο Π.Σ.Δ. καθώς και στο eclass.sch.gr, γίνεται με τα στοιχεία σύνδεσης που έχουν ήδη λάβει οι μαθητές. Αν κάποιος μαθητής δεν γνωρίζει / δεν θυμάται τα στοιχεία σύνδεσής του, παρακαλείται ο ίδιος ή ο κηδεμόνας του, να επικοινωνήσει με το Σχολείο για να λάβει τα σχετικά στοιχεία.

Δείτε τις οδηγίες για το πώς οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στη Σύγχρονη Τηλε-εκπαίδευση και μέσω σταθερού τηλεφώνου ΕΔΩ.

Ο σημαιοφόρος και οι Παραστάτες του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης σε μία εορτή για την 28η Οκτωβρίου, λίγο διαφορετική...

Σημαντικό: το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου μας από 19-10-2020 έχει ως εξής:

Πρόγραμμα Α' Τάξης

Πρόγραμμα Β' Τάξης

Πρόγραμμα Γ' Τάξης

Παρακαλούνται οι μαθητές να ελέγχουν τακτικά τα mail τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (https://webmail.sch.gr), καθώς εκεί θα τους αποσταλεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου με τους συνδέσμους των εικονικών τάξεων στην περίπτωση που εφαρμοστεί Τηλε-εκπαίδευση για οποιοδήποτε λόγο. Η σύνδεση στο Π.Σ.Δ. καθώς και στο eclass.sch.gr, γίνεται με τα στοιχεία σύνδεσης που έχουν ήδη λάβει οι μαθητές κατά την πρώτη εβδομάδα μαθημάτων στο σχολείο. Αν κάποιος μαθητής απουσίαζε και δεν έλαβε/ δεν γνωρίζει / δεν θυμάται τα στοιχεία σύνδεσής του, παρακαλείται ο κηδεμόνας του, να επικοινωνήσει με το Σχολείο για να λάβει τα σχετικά στοιχεία.

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου μας από 21-9-2020 έχει ως εξής:

Πρόγραμμα Α Τάξης

Πρόγραμμα Β Τάξης (Γενική Παιδεία και Ειδικότητες)

Πρόγραμμα Γ Τάξης (Γενική Παιδεία και Ειδικότητες)

Προς διευκόλυνση των μαθητών, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αίθουσες για κάθε τμήμα και κάθε ημέρα, ΕΔΩ.

Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021, θα πραγματοποιηθεί
τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, στις 13:00 μ.μ. .

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 12:30 μ.μ. .

Επιτυχόντες Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 - Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης για τις επιτυχίες τους!

Κωδ. Υποψηφ. Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
12118701 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
15103747 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17103419 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
18103020 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Α.Ε.Ν.
19102997 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΥΣΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ) ΔΙ.ΠΑ.Ε.
19103013 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
19103022 ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
19103027 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
19103105 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
20103627 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
20103628 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
20103633 ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
20103635 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
20103638 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
20103639 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
20103641 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
20103643 ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
20103644 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
20103645 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΠΘ
20103646 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
20103649 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
20125436 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
20125437 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
20125438 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Σημαντικό: σύμφωνα με Ανακοίνωση του Υ.παι.Θ., η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, τα μεσάνυχτα. Όλα τα Γε.Λ. και τα Επα.Λ. θα λειτουργήσουν επιπλέον και τη Δευτέρα 20/7. Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν λάβει προσωπικό κωδικό ασφαλείας ακόμα, ή χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια στην υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου, μπορούν να έρθουν στο σχολείο μας

τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, 9:00-13:00.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Υ.Παι.Θ. ως ημέρα λειτουργίας των ΕΠΑ.Λ. για την ανάρτηση της βαθμολογίας και την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου / απόδοση κωδικού ασφαλείας,

ορίζεται η Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

Επιπλέον ισχύει κανονικά και η 15 Ιουλίου 2020, ημέρα θερινής υπηρεσίας του σχολείου.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υ.Παι.Θ. από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκινούν οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων. Οι διαδικασίες θα λήξουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθυνθούν στο σχολείο μας για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Το σχολείο μας θα εξυπηρετεί τους υποψηφίους τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουνίου μετά τις 12 το μεσημέρι. Τον Ιούλιο οι υποψήφιοι θα εξυπηρετούνται στις ακόλουθες ημερομηνίες:

1/7/2020, 7/7/2020, 15/7/2020 κατά τις ώρες 9: 00 - 13:00.

Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών και αρχής γενομένης από την Τετάρτη 1 Ιουλίου, το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη του Ιούλη και του Αυγούστου για την εξυπηρέτησή σας, κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Σας παρουσιάζουμε το Δικτυακό Τόπο του Περιβαλλοντικού μας Προγράμματος:

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ RELOADED

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2020 – 2021: Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί ως «πρώτος κηδεμόνας» στο ΠΣ myschool και έχει γίνει η μετάπτωση των στοιχείων του στο νέο πεδίο «κηδεμόνας e-eggrafes». Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Δείτε αναλυτικά την Εγκύλιο καθώς και τις αναλυτικές Οδηγίες για την χρήση της Εφαρμογής.

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Δελτίο Τύπου σχετικά με την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Ανακοινώθηκε στο site του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων το Πρόγραμμα πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 όσον αφορά στα Α) ειδικά μαθήματα και Β) πρακτική δοκιμασία για τα ΤΕΦΑΑ.

Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020.

Σημαντική ανακοίνωση: Οι υποψήφιοι/ες Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, απόφοιτοι και τελειόφοιτοι, θα πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο στο σχολείο και να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων των αιτήσεων τους και ότι αυτά πράγματι ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους, να υπογράψουν και στα δύο αντίγραφα και να παραλάβουν το ένα, το οποίο και θα πρέπει να φυλάξουν μέχρι το τέλος των εξετάσεων. Το δεύτερο υπογεγραμμένο αντίγραφο θα φυλαχτεί στο σχολείο. Η ανωτέρω διαδικασία θα γίνει από την Πέμπτη 7 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαΐου ξεκινώντας με τους αποφοίτους. Αν οι υποψήφιοι δεν προβούν στην επιβεβαίωση της Αίτησης-Δήλωσής τους τότε αυτή δεν θα ληφθεί υπόψη.

Δείτε τις οδηγίες και τα αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 στο σχολικό περιβάλλον.

Στα ακόλουθα αρχεία θα βρείτε Υπεύθυνες Δηλώσεις σε μορφή doc και σε μορφή pdf, καθώς και έντυπο για Αίτηση από Γονέα/Κηδεμόνα/Ενήλικο μαθητή.

Υπεύθυνη Δήλωση(doc) Υπεύθυνη Δήλωση(pdf)

Αίτηση (doc) Αίτηση (pdf).

Δείτε το Φ.Ε.Κ. για τη Διδακτέα-Εξεταστέα Ύλη των Πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων για τα ΕΠΑ.Λ. 2019-2020.

Παράταση απαγόρευσης λειτουργίας εκπαιδευτικών δομών έως και 10/05/2020: Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί, αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Σε αυτό το σύνδεσμο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα βρείτε πληροφορίες για την χωρίς χρέωση πρόσβαση από κινητά δίκτυα σε ψηφιακές πλατφόρμες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Εναλλακτικά δείτε το αρχείο (αναδημοσίεση από το δικτυακό τόπο του Υ.Παι.Θ.)

Ανακοινώθηκε με Υπουργική Απόφαση (9-4-2020, Φ6/44727/Δ4) η Διδακτέα-Εξεταστέα Ύλη των Πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων για τα ΕΠΑ.Λ. 2019-2020. Δείτε το σχετικό αρχείο ΕΔΩ.

Σας ενημερώνουμε για την Υπουργική Απόφαση σχετικά με την Πρόσβαση αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) σε ποσοστά θέσεων του συνολικού αριθμού εισακτέων σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές κατευθύνσεις Τμημάτων των Πανεπιστημίων, κ.λ.π., ανάλογα με τον Τομέα/ Ειδικότητα τους, καθώς και τις Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές Κατευθύνσεις της Κοινής Ομάδας. Το αρχείο θα φανεί χρήσιμο στους μαθητές και αποφοίτους και κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τους, μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις, προκειμένου να δουν τις Σχολές τις οποίες μπορούν να δηλώσουν.

Σας ενημερώνουμε για την Εγκύκλιο για τα Δικαιολογητικά Προφορικής εξέτασης ΕΠΑΛ, για τις Πανελλαδικές: Εγκύλιος.

Ενημερώνουμε τους μαθητές/τριες του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης ότι, εκτός από τα μαθήματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που υλοποιούνται ήδη στο σχολείο μας, αρχίζουν να πραγματοποιούνται και διδασκαλίες Σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεμαθήματα). Οι μαθητές/τριες θα λαμβάνουν προσωπική ειδοποίηση στα mail τους στο Π.Σ.Δ., στο https://webmail.sch.gr, καθώς και το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα των τηλεμαθημάτων. Σας θυμίζουμε ότι η σύνδεση στο https://webmail.sch.gr γίνεται με τα ίδια στοιχεία που γίνεται και η σύνδεση στο eclass. Αν κάποιος μαθητής τα έχει ξεχάσει, ας επικοινωνήσει στο mail του σχολείου:mail@2epal-n-smyrn.att.sch.gr.

Σας ενημερώνουμε ότι στο δικτυακό τόπο του Υ.Παι.Θ. ανακοινώθηκε Δελτίο Τύπου για την Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2020: https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis με γενικές οδηγίες προς όλους τους υποψηφίους, καθώς και τις σχετικές προθεσμίες υποβολής, από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020. Στον σύνδεσμο αυτό επίσης θα βρείτε και τα σχετικά αρχεία μαζί με οδηγίες για τη συμπλήρωσή τους. Παρακαλούμε για την τήρηση των προθεσμιών και την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων τελειοφοίτων και αποφοίτων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.Παι.Θ..

Σχετική Εγκύκλιος ΕΠΑ.Λ.

Οδηγίες - Υπόδειγμα 1

Αίτηση ΕΠΑ.Λ. - Υπόδειγμα 1

Αίτηση ΕΠΑ.Λ. - Υπόδειγμα 1 σε μορφή doc για συμπλήρωση

Μουσικά Τμήματα

Μουσικά Τμήματα σε μορφή doc για συμπλήρωση

Μουσικά Όργανα

Παρακαλούμε γονείς / κηδεμόνες / μαθητές, να ελέγχουν τακτικά την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία (την προσωπική αλλά και στο Π.Σ.Δ. https://webmail.sch.gr με στοιχεία σύνδεσης αυτά των μαθητικών λογαριασμών) για ανακοινώσεις σχετικά με την Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και τη Σύγχρονη η οποία θα ξεκινήσει σύντομα, αρχής γενομένης από τα μαθήματα της Γ' Λυκείου που εξετάζονται Πανελλαδικά.

Σας ενημερώνουμε ότι με το ΦΕΚ 21-03-2020/τ.Β'/956, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Σημαντικό: έχει διαπιστωθεί ότι πολλά απο τα mail που αποστέλλει το σχολείο ή το αυτοματοποιημένο σύστημα αποστολής του Myschool, σε γονείς / κηδεμόνες / μαθητές, πάνε στην Ενοχλητική Αλληλογραφία (spam). Παρακαλείσθε να ελέγχετε και αυτούς τους φακέλους της αλληλογραφίας σας και να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να λαμβάνετε τα mail που αποστέλλει το σχολείο, κανονικά!

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων η από 20-03-2020 Αρ. Πρωτ. 39731/Δ2 Οδηγία, με θέμα "Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο". Το σχολείο μας, προς διευκόλυνση γονέων, κηδεμόνων και μαθητών, και στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας εκπαιδευτικής διαδικασίας, έχει προχωρήσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς, στη δημιουργία μαθητικών λογαριασμών για όλους τους μαθητές του σχολείου μας. Άρα οι γονείς και κηδεμόνες δεν χρειάζεται να προβούν οι ίδιοι στη δημιουργία μαθητικού λογαριασμού όπως περιγράφεται στις οδηγίες του ανωτέρω εγγράφου.

Σας ενημερώνουμε ότι από τις επόμενες ημέρες και σταδιακά, προκειμένου οι μαθητές να συμμετέχουν σε ασύγχρονη τηλεεκπαίδευση, θα πραγματοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας ανάρτηση αντίστοιχων μαθημάτων στη πλατφόρμα e-class του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, αρχής γενομένης από τα μαθήματα της Γ' Λυκείου που εξετάζονται Πανελλαδικά, καθώς και μαθήματα Γενικής Παιδείας. Θα ακολουθήσουν τα μαθήματα της Α' και Β' Λυκείου. Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά το σύνδεσμο

https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=1918

στον οποίο, κάτω από το Μάθημα με κωδικό 2020_112_ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ (T125222) του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης, θα βρείτε οδηγίες και τα αντίστοιχα μαθήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκαν οι Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας με θέμα: «Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι, στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα».

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες αυτές στο αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ. ..

Το Σχολείο μας, όπως τα σxολεία ολόκληρης της Ελληνικής Επικράτειας, θα κλείσει από σήμερα 11/3/2020 και για 14 ημέρες, ως προληπτικό μέτρο για την ανακοπή εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση.


Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2019-2020, πραγματοποιήθηκε
την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10:30 π.μ. στο προαύλιο χώρο του σχολείου.

Το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 8:15 π.μ.. Έχετε μαζί σας τις τσάντες σας γιατί θα μοιραστούν τα βιβλία! Καλή αρχή σε όλους!

Επιτυχόντες Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης για τις επιτυχίες τους, που φέτος άγγιξαν ποσοστό 75% επί του συνόλου των μαθητών που συμπλήρωσαν μηχανογραφικό!

Κωδ. Υποψηφ.
Σχολή Επιτυχίας
Ίδρυμα
17103418
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
18103072
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΔΙ.ΠΑ.Ε.
18121095
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.
17103174
ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ
19102992
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19102993
ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ
19102994
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19102995
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΥΣΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ) ΔΙ.ΠΑ.Ε.
19102996
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19102999
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103001
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
19103002
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103004
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103009
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103010
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103012
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
19103013
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
19103014
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
19103015
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.
19103016
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103017
ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
19103018
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
19103020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
19103021
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103023
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
19103024
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103026
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
19103028
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
19103029
ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
19103034
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝ.
19103036
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19103039
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
19103042
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
19103045
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19120782
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
19120783
ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
19120784
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Σημαντική Ανακοίνωση: για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου τον Ιούλιο μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Δευτέρα 15-7-2019), το σχολείο μας θα λειτουργήσει ως εξής:

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, ώρες 8:30 - 13:30

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, ώρες 8:30 - 13:30

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, ώρες 8:30 - 13:30

Στις 3/9/2019 αρχίζει η Ειδική Εξεταστική Περίοδος Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε το Πρόγραμμα!

Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη του Ιούλη και του Αυγούστου για την εξυπηρέτησή σας. Καλό Καλοκαίρι!

Σας ενημερώνουμε ότι η Β' φάση Ηλεκτρονικών Εγγραφών λήγει την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2019.

Σας παρουσιάζουμε το Δικτυακό Τόπο του Περιβαλλοντικού μας Προγράμματος:

ΜΠΛΕ ΣΙΝΕΜΑ

Στις 18/6/2019 αρχίζει η Ειδική Εξεταστική Περίοδος Ιουνίου 2019. Δείτε το Πρόγραμμα!

Στις 22/5/2019 και ώρα 10:00 αρχίζει η «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, έως τη 17η Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00. Δείτε αναλυτικά την Εγκύλιο καθώς και τις αναλυτικές Οδηγίες για την χρήση της Εφαρμογής.

Στις 23/5/2019 αρχίζουν οι Ενδοσχολικές Εξετάσεις Περιόδου Μαϊου - Ιουνίου 2019. Δείτε το Πρόγραμμα!

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης του σχολείου μας για το Έργο ‘Μία Νέα Άρχή στα ΕΠΑ.Λ.’, με χαρά σας παρουσιάζουμε τον Ιστοτόπο που δημιουργήθηκε από τους μαθητές, με τα έργα των μαθητών!

http://2epal-n-smyrn.att.sch.gr/files/mnae_2018-2019/index.html

Με την ευκαιρία της Ημερίδας Διάχυσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας τη Δευτέρα 13 Μαϊου 2019 και ώρα 18.00, σας παρουσιάζουμε τη συμμετοχή του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης, μέσω του 3ου Εργαστηριακού Κέντρου Δ΄Αθήνας (Ν. Σμύρνης)!

Erasmus+: δείτε το Δελτίο Τύπου της Ημερίδας Διαχύσης.

20 Μαρτίου 2019. Εαρινή Ισημερία. Ομάδες μαθητών του σχολείου μας από τη B΄και Γ’ τάξη, πραγματοποιούν το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης!

Σημαντική ανακοίνωση για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και τους Αποφοίτους: δημοσιεύτηκε η Εγκύκλιος του Υ.Π.Ε.Θ. για την υποβολή αίτησης δήλωσης υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. έτους 2019. Οι αιτήσεις-δηλώσεις θα γίνονται από 20-29 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για το πρόγραμμα παραλαβής των αιτήσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σχολείο! Την εγκύκλιο και τα υποδείγματα αιτήσεων μπορείτε να βρείτε εδώ: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2019 ΜΕ ΑΔΑ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2019 ΜΕ ΑΔΑ, Υπόδειγμα 1, Υπόδειγμα 2, Υπόδειγμα 3.

Δείτε τις μέρες και ώρες κατά τις οποίες μπορούν οι γονείς και κηδεμόνες να ενημερώνονται για την πρόοδο των μαθητών, ΕΔΩ.

Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2018-2019, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10:30 π.μ. στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 8:15 π.μ.. Έχετε μαζί σας τις τσάντες σας γιατί θα μοιραστούν τα βιβλία! Καλή αρχή σε όλους!

Επιτυχόντες Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 - Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης για τις επιτυχίες τους!

Κωδ. Υποψηφ.
Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
13104315
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
17103427
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
18103017
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΣΕΡΡΕΣ) ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔ
18103018
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
18103019
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
18103020
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
18103021
ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ.
18103033
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
18103034
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΕΡΡΕΣ) ΑΠΘ
18103035
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
18103037
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
18103038
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
18103039
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
18103041
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
18103043
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
18103048
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
18103050
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
18103054
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
18103057
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
18103064
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
18103072
ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
18121095
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
17103415
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ.

Σημαντική Ανακοίνωση: για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου τον Ιούλιο μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Δευτέρα 16-7-2018), το σχολείο μας θα λειτουργήσει ως εξής:

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, ώρες 9:00 - 14:00

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, ώρες 9:00 - 14:00

Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη του Ιούλη και του Αυγούστου για την εξυπηρέτησή σας. Καλό Καλοκαίρι!

Δείτε τα νέα του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Δικτυακό Τόπο του Τομέα graphicarts2epalns

Με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών, δείτε πως θα φτάσετε στο σχολείο μας:

Σας παρουσιάζουμε το Δικτυακό Τόπο των Περιβαλλοντικών μας Προγραμμάτων:

Οι Βαθιές Σπηλιές

Πράσινο Σινεμά ΙΙΙ

Σημαντική Ανακοίνωση: Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 14η Μαΐου και ώρα 10:00 έως την 31η Μαΐου 2018 και ώρα 14:00. Για περισσότερες λεπτομέριες, δείτε το σχετικό έγγραφο.

Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία" καθώς και τον κο Βλαστό και την κα Στούρη για την εξαιρετική ξενάγηση στο μουσείο του Νοσοκομείου.

30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου: από την εκπαιδευτική επίσκεψη των περιβαλλοντικών μας ομάδων στα Ιωάννινα!

Μπορείτε να δείτε την αξιολόγηση του Τουριστικού Γραφείου εδώ.

Οι μαθητές μας, η Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες, εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου! Θερμά συγχαρτήρια! Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης.

20 Μαρτίου 2018. Εαρινή Ισημερία. Ομάδες μαθητών του σχολείου μας από την Α΄και Β’ τάξη, πραγματοποιούν το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης!

Μπορείτε να δείτε το Πρακτικό για την αξιολόγηση των προσφορών για την επιλογή τουριστικού γραφείου για την 3ημέρη εκδρομή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του σχολείου μας στα Ιωάννινα, στο σχετικό αρχείο. Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό και το Ασφαλιστήριο Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης, μπορείτε να τα δείτε στα αντίστοιχα αρχεία: Συμφωνητικό και Ασφαλιστήριο.

Είναι διαθέσιμο το Πρόγραμμα Υποδοχής και Ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων από τους καθηγητές του σχολείου μας. Δείτε το σχετικό αρχείο.

Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2017-2018, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, στις 10:30 π.μ. στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Καλή αρχή σε όλους!

Επιτυχόντες Τ.Ε.Ι. Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 - Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης για τις επιτυχίες τους!

Επώνυμο

Όνομα

Σχολή Επιτυχίας

Ίδρυμα

ΛΟΥΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΡΤΑ)

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΑΘΗΝΑΙΟΥ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΛ ΧΑΣΑΝ

ΗΛΙΑΝΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΡΣΕΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ

ΑΕΝ

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΗΤΕΙΑ)

ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΙΔΕΝΜΑΓΕΡ

ΜΑΡΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΛΑΜΙΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑΜΠΙΛΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΓΚΙΤΖΙΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

ΓΚΟΓΚΟ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΖΑΖΙ

ΓΚΛΟΡΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΚΑΡΙΝΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΟΥΣΟΥΛΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ)

ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΛΙΑΠΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΛΥΓΔΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.

ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ

ΜΑΚΡΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)

ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗ

ΑΓΑΘΗ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΠΑΛΤΑΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ)

ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΤΑΪΚΟ

ΝΑΤΑΛΙΑ - ΙΝΑ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΑΝΤΑΖΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΖΩΗ

ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΑΤΣΕΑΔΗΣ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΕΪΝΤΙΑΪ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ)

ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΑΛΑΤΖΙΑΝ

ΡΙΤΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΑΛΚΙΩΤΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΚΟΚΛΑΣ

ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.  (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΘΗΒΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Για τους κωδικούς για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2017, οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο μας, την Πέμπτη 6 Ιουλίου και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Η ηλεκτρονική επιλογή σχολείου για εγγραφή ή ανανέωση εγγραφής και επιλογή Τομέα και Ειδικότητας, για το σχολικό έτος 2017-2018, έχει λάβει παράταση μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017. Από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί η επιλογή και παρακαλούνται όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής στο σχολείο ή είναι νέοι εγγεγραμμένοι, να περάσουν από το σχολείο την Παρασκευή 14 Ιουλίου, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής τους.

Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή του Ιούλη και του Αυγούστου για την εξυπηρέτησή σας. Καλό Καλοκαίρι!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-epal.minedu.gov.gr

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis. Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους ο/η οποίος/α δε διαθέτει κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής κατά τη διαδικασία της εγγραφής στο σχολείο. Για περισσότερες λεπτομέριες, δείτε το σχετικό αρχείο.

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας του Σχολείου μας: Cine-πιβάτες στο Ταξίδι της Ζωής!

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το site του Περιβαλλοντικού μας Πρόγράμματος με τίτλο "Πράσινο Σινεμά ΙΙ"!

Τελικός Πίνακας Κατάταξης

Π.Δ.E. ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ.Δ.Ε :Δ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ / 2ο  ΕΠΑΛ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2 ΚΥΡΚΙΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
3 ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ
4 ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
5 ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
6 ΚΟΡΟΜΠΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΘΩΜΑΣ
7 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
8 ΠΑΝΑΓΟΠΟΎΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9 ΧΑΡΙΖΑΝΑΚΗ ΕΡΟΥΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
10 ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
11 ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Τελικός Πίνακας Επιλεγέντων Μαθητευομένων για την Τάξη Μαθητείας για το σχολικό έτος 2016-2017, στην Ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτή:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΥΡΚΙΡΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΟΡΟΜΠΑ

ΜΑΓΔΑΛIΝΗ

ΘΩΜΑΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

ΕΛΕΝΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των Υποψηφίων για την Τάξη Μαθητείας για το σχολικό έτος 2016-2017, στην Ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτή:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΥΡΚΙΡΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΟΡΟΜΠΑ

ΜΑΓΔΑΛIΝΗ

ΘΩΜΑΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

ΕΛΕΝΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

Για το σχολικό έτος 2016-2017 λειτουργεί στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης Τμήμα Μαθητείας Βοηθού Νοσηλευτή. Για πληροφορίες για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2109310340 και στο mail μας mail@2epal-n-smyrn.att.sch.gr.

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2017 θα γίνονται δεκτές στο σχολείο μας, για τελειόφοιτους και απόφοιτους, μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Σχετικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί για τους τελειόφοιτους, στους πίνακες ανακοινώσεων. Οι απόφοιτοι μπορούν να προσέρχονται 10-2μμ, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης 2109310340.

Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10:30 π.μ. στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Καλή αρχή σε όλους!

Επιτυχόντες Τ.Ε.Ι. Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 - Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης για τις επιτυχίες τους!

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΒΑΜΒΑΚΑ ΜΕΡΣΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΕΛ ΤΑΡΧΟΥΝΙ ΙΩΣΗΦ ΤΑΡΕΚ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΡΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΑΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΜΑΡΔΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΙΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΔΟΞΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΛΑΣΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΩΒΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΛΟΥΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΟΥΡΟΥΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΟΒΑΝΙΣΙΑΝ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΖΟΓΡΑΜΠ ΕΛΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΜΑΛΙΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.  (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΝΤΟΛΕΤΣΙ ΑΛΚΙΝΤΑ ΑΡΜΠΕΝ ΜΙΜΟΖΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΑΝΤΙΚΑΣ ΑΙΝΤΑ ΠΕΤΡΟ ΜΠΛΕΡΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΡΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΥΛΙΓΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΖΜΠΙΓΚΝΙΕΒ ΡΕΝΑΤΑ ΑΝΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΠΠΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Τετάρτη 6-7-2016 και την Παρασκευή 8-7-2016 και από τις 9:00 έως τις 13:00, οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο για απόδοση Κωδικού και συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τους, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, το σχολείο θα είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση του κοινού, κάθε Πέμπτη (7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 και 25/8) από τις 8:30 μέχρι 13:30.

Άρχισε η Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και τις 8 Ιουλίου. Παρακαλούνται οι μαθητές να προσέρχονται στο σχολείο για απόδοση Κωδικού και συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τους, κατά το μήνα Ιούνιο τις εργάσιμες μέρες και ώρες 9:00 - 13:00.

Στις 23 Ιουνίου αρχίζουν οι εγγραφές για τις Α’, Β’ και Γ’ Τάξεις στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης. Για αναλυτικές οδηγίες πατήστε ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές που θα εγγραφούν στην Α’ Τάξη θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στα μαθήματα επιλογής:

Οι Τομείς που θα λειτουργήσουν στη Β’ τάξη, είναι οι εξής:

Τέλος, οι μαθητές που θα εγγραφούν στη Γ’ Τάξη, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
ΔΙΟIΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΐΑΣ

Ολοκληρώθηκαν τα Περιβαλλοντικά Προγράμματα σχολικού έτους 2015-2016 με την Παρουσίαση που έγινε στο σχολείο την τελευταία μέρα μαθημάτων, 10/5/2016.

Δείτε την ιστοσελίδα του ‘‘Πράσινου Σινεμά’’!

Δείτε την ιστοσελίδα του ‘‘Εξερευνώντας τη Γεωλογική Κληρονομιά της Ελλάδας: Το Ηφαιστειακό Τόξο του Νοτίου Αιγαίου’’!

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του σχολείου μας στις 3/3/2016, με θέμα «Αξιολόγηση προσφορών για την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σαντορίνη», τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης, αφού έλαβαν γνώση των προσφορών, αποφάσισαν ομόφωνα να αναθέσουν την πραγματοποίηση της εκδρομής στο Γραφείο Γενικού Τουρισμού HAPPY DAYS TRAVEL. Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό και το Ασφαλιστήριο Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης θα δώσει Ελέγχους Α’ Τετραμήνου την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13:30.

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Το Ηφαιστειακό Τόξο του Νοτίου Αιγαίου - Ηφαίστεια Εν Δράσει - ομάδα Σαντορίνη!

Το σχολείο μας ξεκινά τα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με την ομάδα των Cineπιβατών του Προγράμματος Πράσινο Σινεμά!

17 Νοέμβρη: 42 χρόνια μετά. Το σχολείο μας τιμά την ιστορική μνήμη!

28η Οκτωβρίου 1940 - 28η Οκτωβρίου 2015. 75 χρόνια μετά, το σχολείο μας γιορτάζει την Εθνική Επέτειο!

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης γιορτάζει την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού!

Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2015-2016, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, στις 10:00 π.μ. στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Καλή αρχή σε όλους!

Επιτυχόντες Τ.Ε.Ι. Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 - Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης για τις επιτυχίες τους!

Επώνυμο

Όνομα

Σχολή Επιτυχίας

Ίδρυμα

ΒΕΡΓΙΑΔΗΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΓΑΓΓΑΔΗ

ΕΙΡΗΝΗ - ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΓΙΑΚΟΥΜΠ

ΚΡΙΣΤΙΑΝ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ

ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΝΙΟΒΗ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΟΪΝΤΟΣΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ

ΑΕΝ

ΚΟΥΛΙΓΚΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ)

ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ

ΜΑΜΑΛΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΠΩΛΙΝΑ-ΗΛΕΚΤΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΜΙΝΓΚΑ

ΤΖΕΝΣΙΛΝΤΑ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΜΙΧΟΣ

ΕΚΤΩΡ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ

ΑΛΙΤΣΙΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΠΡΙΟΝΕΣ ΛΑΠΕΡΑ

ΔΑΝΙΗΛ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΝΤΟΛΕΤΣΙ

ΑΛΚΙΝΤΑ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΗΛΙΚΑ

ΕΥΘΑΛΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΡΙΦΤΗ

ΜΑΡΙΕ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ)

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΡΟΥΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ

ΣΑΝΤΙΚΑΣ

ΑΙΝΤΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΣΙΔΕΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΙΔΗΡΟΓΛΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΤΑΝΤΣΙΟΥ

ΚΑΜΕΛΙΑ - ΜΠΕΑΤΡΙΤΣΕ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΖΙΚΑ

ΡΕΝΑΤΟ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΣΕΛΑΪ

ΡΕΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

ΧΑΓΚΟΠΙΑΝ

ΜΑΡΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΧΑΛΑΡΗ

ΕΛΕΝΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ) 

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΧΛΩΡΟΚΩΣΤΑ

ΣΟΦΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΕΥΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ

ΚΙΣΛΙΤΣΚΑ

ΜΑΡΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΟΥΣΤΑΦΑ

ΓΙΟΝΕΝΤΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Πρόγραμμα Επαναληπτικών Εξετάσεων Περιόδου Σεπτεμβρίου 2015: Εδώ

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Σας περιμένουμε στις Ειδικότητες:

Αποφασίστηκε επίσημα η επανασύσταση των καταργηθεισών Ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στα ΕΠΑΛ της Δ/νσης ΔΕ Δ΄ Αθήνας! Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στο σχολείο μας:

στην ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Υγείας-Πρόνοιας και Αισθητικής-Κομμωτικής, στον ΤΟΜΕΑ Υγείας – Πρόνοιας, τις Ειδικότητες:

1.Βοηθού Νοσηλευτή και 2.Βοηθού Βρεφονηπιοκόμων

και στην ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Εφαρμοσμένων Τεχνών και Καλλιτεχνικών Εφαρμογών, στον ΤΟΜΕΑ Εφαρμοσμένων Τεχνών, τις Ειδικότητες:

1. Γραφικών Τεχνών, 2. Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων και 3. Αργυροχρυσοχοΐας.

Σας θυμίζουμε ότι στον Τομέα Πληροφορικής προσφέρονται οι Ειδικότητες 1. Τεχνικού εφαρμογών πληροφορικής, 2. Τεχνικού H/Y, τηλεπικοινωνιακών δικτύων και δικτύων H/Y και 3. Τεχνικού εφαρμογών λογισμικού

και στον Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, οι Ειδικότητες 1. Υπαλλήλου διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών, 2. Υπαλλήλου αποθήκης και συστημάτων εφοδιασμού, 3. Υπαλλήλου εμπορίας και διαφήμισης και 4. Υπαλλήλου οικονομίας και διοίκησης στον τουρισμό.

Οι Εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 25 έως 30 Ιουνίου, από τις 8:30 έως τις 13:30.

Πρόγραμμα Εξετάσεων Περιόδου Μαϊου-Ιουνίου 2015: Εδώ

Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας: Οινοτουρισμός

Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας ‘Ταξιδεύοντας στις Κυκλάδες’: Κυκλάδες, Τζιά, Νάξος

Πολιτιστικό Πρόγραμμα: Παρουσίαση

Ποιητικό Ημερολόγιο 2015: 12 μήνες

Ποιητικό Ημερολόγιο 2015: Εξώφυλλο

Πολιτιστικό Πρόγραμμα ‘Ταξιδεύοντας με το Πειρατικό του Captain Jimmy’: Ταξιδιωτικός Οδηγός

Τρίτη 12 Μαϊου 2015. Γιορτή Λήξης του σχολικού έτους με την παρουσίαση της μουσικοχορευτικής παράστασης «Αυτό το Αχ...»! από την ομάδα Χορού και Μουσικής του σχολείου μας! Μετά την παράσταση ακολούθησε πάρτυ για τους μαθητές!

Δευτέρα 11 Μαϊου 2015. Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας, Πολιτιστικών Προγραμμάτων και Project της Α’ Τάξης του σχολείου μας!

Πέμπτη 7 Μαϊου 2015. Επισκέφθηκε το σχολείο μας ο Συνήγορος του Παιδιού κ. Γεώργιος Μόσχος με σκοπό την παρέμβαση μαθητών της Α’ Τάξης σε θέματα που τους αφορούν και την ενημέρωση του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών. Στην ενημέρωση των Εκπαιδευτικών παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας!

Τετάρτη 6 Μαϊου 2015. Τα τμήματα ΓΤ1 και ΓΤ2 γιορτάζουν την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας και Πολιτιστικών με μία δεξίωση!

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015. Ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στο Γαλαξείδι!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015. Σχολική γιορτή για την επαίτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821!

20 Μαρτίου 2015. Προβολή της ταινίας «Η Ζωή είναι ωραία» για την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στο Ρατσισμό!

6 Μαρτίου 2015. Προβολή της ταινίας Ισπανικής παραγωγής «Bulling» και συζήτηση για την ενδοσχολική βία !

22 Ιανουαρίου 2015. Στα πλαίσια της πραγματοποίησης τηλεδιασκέψεων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, έγινε σήμερα ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, για την Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Νέας Σμύρνης σας εύχονται ολόψυχα Χαρούμενες Γιορτές ευτυχισμένο το 2015!

23 Δεκεμβρίου 2014. Η Αγέλαστη Πολιτεία χαμογελά ξανά στη χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική γιορτή του σχολείου μας!

17 Νοεμβρίου 2014. Εκδήλωση Μνήμης του Πολυτεχνείου. Στιγμιότυπα από τη γιορτή του σχολείου μας!

27 Οκτωβρίου 2014. Η γιορτή της Σημαίας. Στιγμιότυπα από τη γιορτή του σχολείου μας!

Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2014-2015, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ. στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Καλή αρχή σε όλους!

Επιτυχόντες Τ.Ε.Ι. Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 - Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Σμύρνης για τις επιτυχίες τους!

Επώνυμο

Όνομα

Σχολή Επιτυχίας

Ίδρυμα

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΕΥΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 3. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ)

ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2.ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑ 3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ )

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑΚΟΥΜΠ

ΚΡΙΣΤΙΑΝ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΟΥΓΑΣ

ΑΝΤΡΙ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΑΜΦΙΣΣΑ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚ. ΠΟΛΙΤΙΣΤ. ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2.ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑ 3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ)

ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΚΑΤΖΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΟΥΡΜΟΥΣΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ

ΑΡΙΑΔΝΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΙΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΛΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, 2. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ )

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΙΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΙΣΛΙΤΣΚΑ

ΜΑΡΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) - (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 3. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ)

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΟΝΤΟΥ

ΕΥΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)Ν

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΟΦΦΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, 2.ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, 3.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ)

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΜΑΘΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΑΛΑΜΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, 2. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ )

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΑΡΤΙΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) - (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 3. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ)

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΕΤΕΚΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ 

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΘΗΒΑ)

ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΙΧΟΣ

ΕΚΤΩΡ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΟΣΤΟΒΟΙ

ΒΕΡΟΝΙΚΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.)

ΑΣΤΕ

ΜΟΥΣΤΑΦΑ

ΓΙΟΝΕΝΤΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΑΣΤΟ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΟΜΙΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΞΙΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΡΑΚΑ

ΑΝΙΣΑ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ  ΑΘΗΝΑΣ

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΑΡΓΚΣΙΑΝ

ΣΟΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2.ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑ 3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ )

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΙΓΙΟ)

ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΖΑΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΣΕΛΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)- (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ Τ.Ε. 3. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Τ.Ε.)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΑΝΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΜΙΕΛΕΒΣΚΙ

ΛΟΥΚΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

 

Πρόγραμμα Επαναληπτικών Εξετάσεων Περιόδου Σεπτεμβρίου 2014: Εδώ

 

Πλοηγηθείτε στις σελίδες του με προτεινόμενη ανάλυση 1024 επί 768 pixel